Nya tag – Nya jag

Sådär ja! Då var första träffen med min PT avklarad. Så glad att jag fått denna chans, nu jävlar ska jag bli fit inför LA!

Vi började med att gå igenom lite av vad mina mål är och så ställde han en massa frågor, och sen fick jag en genomgång av hur alla maskiner fungerar. Vilket jag verkligen behövde, jag känner ju själv att jag har noll koll ibland om vad vissa maskiner är bra för och hur man ska använda dom, så istället har jag bara skitit i att använda dom så jag slipper bli utskrattad på gymmet, haha!

Den där känslan när man själv, så jävla otränad och okunnig, är på gymmet och ska styrketräna och ser massa bifffiga anabola snubbar och fitnesstjejer pumpa… DEN KÄNSLAN! Hahahaha behöver jag ens säga något mer?!

Efter det körde vi ett litet konditionstest! Körde cirkelträning med fyra olika stationer, riktigt jobbigt var det! Jag har ju inte världens bästa kondition….

Nu ska jag sova, har satt larm tidigt så jag ska hinna köra 30 minuter på min nya steppmaskin! Min röv ska bli så jävla tight (läs tightare)! BAAAAAAM vad jag är taggad inför all träning framöver!

NATTINATTI! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s